miércoles, 9 de abril de 2008

predicció meteorològica Catalunya Ràdio

http://www.catradio.com/reproductor/audio.htm?ID=43985

Aquesta és una predicció meteorològica de Catalunya ràdio del programa temps a la carta, per a la classe de català.

4 comentarios:

BCHL dijo...

Tal i com vam quedar tens l'excel·lent de procediments. Et proposo fer una anàlisi del text predictiu d'en Francesc Mauri. El pots fer amb la Núria (li diria a l'Helena. Et puc facilitar més informació sobre el text predictiu. La desaré als CmapTools.
Dóna gust tenir alumnes com tu. Molts ànims
Berta

francesc_perez dijo...

com li fas la pilota a la berta

Laura dijo...

ei Adela! Encara que actualitzes poc et vaig a comentar.
Hi han moltes classes de persones, com tu i jo sabem molt be hi han les persones que venen a l'escola i adopetn el seu paper que només sortir per la porta canvien i tornen a ser ells, hi han els que son molt simpatics amb tu i per darrera et claven la punyalada, els que insulten només per fer l'espectacle, els que imiten perque encara no es coneixen a si mateixos, els que intenten seguir algu per no enfon-sar se... Pero entre tot axio sempre pots trobar gent que t'ajudi, que t'escolti, que t'estimi, i sobretot que et digui la veritat.
TU A LLETRES NO

carla dijo...

el francesc i la laura tenen raó,
tiaa no et passis fent-li la pilota a la berta que a la classe hi ha més gent i l'únic que aconsegueixes es que gent que està capacitada per aprendre no pot per 3 o 4 persones preferides,entre aquestes tu.
Ade no t'ho prenguis malament perquè no és la meva intenció xò es que estic farta de que em tractin d'idiota quan no ho sóc!
Vinga adee..adéu :)